Löjromstoast med avokadocreme

Serverar: 2 portioner

Kan också byggas ut till en förrätt om de serveras på en bädd av finstrimlad sallad.

Ingredienser

  • 2 skivor vit formfranska + ev smör
  • 50 - 100 g löjrom
  • 1 msk hackad rödlök
  • Avokadocreme
  • 1 mogen avokado
  • 3 msk crème fraiche
  • 1 tsk pressad citron
  • 1 krm salt
  • Instruktioner

    1. Rosta brödet och ta ut rondellen eller smörstek brödrondellerna.
    2. Om löjrommen inte är så fast och fin som den bör vara kan den läggas att rinna av en stund i en sil.
    3. Klyv avokadon, ta ut fruktköttet och mixa det med creme fraiche, citron och salt.
    4. Lägg ett skedblad avokadocreme på bröden och toppa med löjrom och hackad rödlök.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    mumsan 24 december 2010

    Supergott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben