Löjromstoast med kantareller

Serverar: 4 portioner

Perfekt att grunda med, innan man hugger in på kräftfatet.

Ingredienser

  • 4 skivor vitt formbröd
  • Smör till stekning
  • 500 g kantareller
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 100 g löjrom
  • Rödlöksringar, valfritt
  • Instruktioner

    1. Stansa ut runda skivor ur brödet med hjälp av ett glas. Stek skivorna gyllenbruna i smör på båda sidor. Stek därefter svampen i rikligt med smör. Var noga med att steka tills all vätska är borta och svampen har fått fin färg. Salta och peppra.
    2. Fördela den nystekta svampen på brödskivorna och lägg en klick crème fraiche, eventuellt ett par rödlöksringar och generöst med löjrom ovanpå.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben