Louises himmelska skaldjurstopping

Serverar: 40 portioner

Den goda, lyxiga skaldjursröran kan också serveras på en bädd av strimlad sallad som en klassisk förrätt.

Ingredienser

  • 500 g skalade kräftstjärtar, fint hackade
  • 1 avokado, fint hackad
  • 1 röd chili, urkärnad fint hackad
  • 6 salladslökar, finhackade
  • 2 små burkar röd kaviar á 100 g (Abba)
  • ½ kruka gräslök, finhackad
  • 10 g färsk ingefära, finriven
  • 150 g fetaost, smulad
  • 2 msk olivolja
  • Servering
  • pumpernickel
  • Instruktioner

    1. Blanda ingredienserna.
    2. Smaka av. lägg upp i en skål och servera med pumpernickel som gästerna själva får toppa med den goda röran.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben