Serverar: 6 portioner
Tid: 4 timmar 30 minuter
supergod chokladglass invirad av vanilj och fylld med små godisbitar
Blanda grädden, inte allt för hårt, utan lagom. Smält chokladen över ett vattenbad. Efter chokladen smält häller du i äggulorna och rör om tills du ser att smeten tjocknar. Tag bort kastrullen och häll sedan i ungefär 2/3 av grädden i chokladsmeten. I resterande grädde häller du i vaniljsockret och fröna från vaniljstången, ägget och blandar om. Därefter häller du i marsmallowsen och chokladgodiset i den storlek som faller dig i smaken. (Jag delade marsmallowsen till mindre delar men behöll storleken på chokladgodiset). Häll sedan i smeten i en glass låda eller annan lagom stor låda. Häll i smeten i lager och undvik att blanda för att få den fina virvlarna i glassen. Ställ in glassen i frysen i ungefär 4 timmar, sedan är det bara att njuta av den himmelska choklad- vaniljglassen.
Det ser så gott ut, ska prova det någon dag :D