Lundströms pastasås

Serverar: 4 portioner

Snabbt, gott, festligt

Ingredienser

  • 15 cm purjolök
  • 1 rödlök
  • 1 knippe färsk dill
  • 1 msk. smör
  • 1 burk kräftstjärtar i lag, dillkryddade
  • 2 dl creme fraiche, light går bra
  • 1 burk krämig färskost med vitlökssmak 100g, peppar
  • salt
  • 4 port. pasta
  • Instruktioner

    Skär purjon, rödlöken o dillen. Smält matfett i en kastrull o låt purjo o rödlök mjukna utan att ta färg. Häll i hälften av kräftlagen och låt puttra. Tillsätt creme fraiche o vitlöksost och rör om tills det blir varmt. Lägg i kräftstjärtar och dill. smaka av med pepper o lite salt. Koka pasta: lägg upp på ett stort fat och häll över såsen. Garnera med kräftstjärtar o dill. Bon apetit.

    Liknande recept

    4.4
    20 min
    4
    13
    5
    10 min
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben