Börja med att smälta blockchokladen och Jappen i ett vattenbad eller i mikron.
Under tiden, rör ihop äggulorna med sockret och saltet.
När chokladen har smält så blanda ihop det med äggulorna och sockret. Vispa grädden och blanda i rivet apelsinskal. Häll över chokladblandningen i grädden och rör om.
Fyll moussen i portionsglas och låt stå kallt till servering.
Servera med hallon och en klick grädde,
Gjorde denna igår,sååå underbar. Fick 10p utav sambon.
Hade dock inga japp hemma,såjag tog enbart 200g blockchoklad,sen hade jag bara 2 ägg hemma,men den blev helt fantastisk ändå.
kerkja2 mars 2009
Lagade denna i helgen när jag hade gäster. Uppskattades mycket av alla. Jättegod men nästa gång jag gör den skall jag prova att ha i lite cointreu och lite mindre socker.
Wow ! Denna verkar ju BARA sååå GOD! Kram SEA
Gjorde denna igår,sååå underbar. Fick 10p utav sambon. Hade dock inga japp hemma,såjag tog enbart 200g blockchoklad,sen hade jag bara 2 ägg hemma,men den blev helt fantastisk ändå.
Lagade denna i helgen när jag hade gäster. Uppskattades mycket av alla. Jättegod men nästa gång jag gör den skall jag prova att ha i lite cointreu och lite mindre socker.