Kladdkaka med små öar av vit choklad, mumsigt gott.
Ugn 160 grader. Smält smöret, låt avsvalna. Tillsätt därefter övriga ingredienser, utom chokladen. Smöra och bröa en springform, 24 cm i diam. Häll i smeten, bryt chokladen i cm bitar, och tryck ner i smeten. Gräddas i 24 min. Kakan blir rinnig och behöver därför stå minst en halv dag för att stelna till en härligt kladdig konsistens. Gott att servera till är hallon och en klick grädde.
Min kommentar från igår är inte med, så jag gör ett nytt försök: Kaongod!!! De vita öarna är som pricken över i... Mums =)
Den var jätte god. Ungarna älskade den och har beställt en sån till födelsedags kalaset. Tänkte hotta till den med lite Ganach gord på vit choklad då *mums*
Den kladdigaste kladdkakan jag någonsin bakat, och himmelskt god var den också! 5 stjärnor från mig och alla som fick smaka den!