Lyxiga köttbullar med persiljemos

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Köttbullar med smak av senap och persilja.

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 1 knippa persilja
  • 700 g köttfärs
  • 2 ägg
  • 1½ dl crème fraiche
  • 1 msk fransk ljus senap
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skala och riv löken grovt. Finhacka persiljan. Blanda samman alla ingredienserna till en smidig färs, tillsätt lite vatten om den känns för fast. Salta och peppra.
    2. Rulla färsen till köttbullar.
    3. Hetta upp lite smör i en rymlig stekpanna. Stek köttbullarna på medelvärme tills de får fin färg runtom, ca 2-3 min på var sida.
    4. Servera med hemlagat mos med lite finklippt persilja i och lingonsylt.

    Liknande recept

    4.5
    10-16
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben