Magdalenas potatissallad

Serverar: 5-7 portioner

Denna potatissallad brukar vara populär och det går att variera innehållet efter tycke och smak. Bra att förbereda i förväg. Passar fint till kallskuret eller till något grillat.

Ingredienser

  • 8-10 potatisar
  • 2 äpplen
  • 10 cm gurka (alt. bostongurka)
  • ½ purjolök
  • 5 dl gräddfil el. cremé fraiche
  • 1,5-2 dl majonäs
  • 3 msk senap
  • salt och peppar
  • Instruktioner

    Koka potatisen. Skär potatis, äpplen och gurka i tärningar. Strimla purjolöken. Blanda allt i en skål. Rör ihop gräddfil, majonäs och senap till en sås och smaka av med salt och peppar. Häll såsen över och blanda om.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben