Mager pajdeg

Serverar: 1 portioner

De olika recepten kan varieras ytterligare genom att du tillsätter lite finhackade örter eller riven parmesanost till degen. Degen kan naturligtvis också arbetas samman för hand.

Ingredienser

  • 2 dl vetemjöl
  • 1 dl grahamsmjöl
  • 50 g smör eller margarin
  • 1 dl kesella lätt
  • Instruktioner

    Mät upp samtliga ingredienser utom vatten i matberedare. Kör på högsta hastighet en kort stund tills fettet är finfördelat. Tillsätt vatten och arbeta samman degen till en boll.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    helena57 25 januari 2009

    mycket bra pajdeg, blev perfekt pajskal och smakade utmärkt

    hannasanden 3 september 2009

    hur mycket vatten ska det vara i?

    Relaterade Artiklar

    Gott av julskinkan
    Julskinka är jättegott, men inte varje dag. Vad göra med alla skinkres...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben