Maj-Britts kasslerlåda

Serverar: 4 portioner

Tid: 35 minuter

Hommage till min faster Maj-Britt, en oerhört stark och kompetent kvinna som nu sitter förlamad och utan talförmåga efter en stroke.

Ingredienser

  • Kokt ris, 2 1/2 dl ris och 5 dl vatten eller enligt förpackningens anvisningar
  • 400 g kassler
  • 1 burk champinjoner
  • 1 burk ananasringar
  • 1 gul lök
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 ägg
  • 2 dl riven ost
  • 2 msk svensk senap
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader. Fräs lök och svamp i matfettet. Skär ananasen i bitar. Kasslern skärs i strimlor, lägg allt i en ugnsform. Rör samman crème fraiche, ägg, ost och senap och slå över. Grädda i mitten av ugnen ca 20 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben