Majsbröd

Vi tar majsbrödet till Sverige och visar ett mycket gott och enkelt recept.

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 3 dl havremjölk
  • 125 g smält smör
  • 1,5 dl Risenta bovetemjöl
  • 4 dl Risenta majsmjöl
  • 2 msk Risenta psylliumfröskal
  • 0,5 dl Risenta polentagryn
  • 1 tsk salt
  • 4 tsk bakpulver
  • 3 msk Risenta rårörsocker
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200°C. 2. Vispa ägg och mjölk, rör i smält smör. 3. Blanda torra ingredienser för sig. 4. Tillsätt i ägg- och mjölkblandningen. 5. Blanda smeten väl. 6. Olja en form, täck med polentagryn. 7. Häll smeten i formen. 8. Grädda i ca 20 min. 9. Låt svalna. 10. Servera i fyrkanter.

    Liknande recept

    4.7
    30 min
    10
    2

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tomatsoppa
    Tomatsoppan är krämig, läcker och mycket enkel. Servera eventuellt...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben