Makaronisallad med medwurst

Mättande och god

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 2 paprika
  • 4 dl makaroner
  • 1 purjolök
  • 3 tomater
  • 200 g medwurst
  • 3 dl gräddfil
  • 2 msk ketchup
  • Paprikapulver
  • Aromat
  • Chilipeppar
  • Instruktioner

    1. Koka äggen. Skala och hacka dem. Skär paprika och tomater i småa bitar. Makaronerna kokas. Purjolöken skäres i ringar. Medwursten skäres i smala strimlor. Allt blandas i en skål,
    2. Gräddfilen smaksättes med ketchup, paprikapulver, aromat och chilipeppar och blandas med grönsakerna.
    3. Låt salladen stå minst 3 timmar, gärna över natten.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben