Maries pestopasta

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 500 g makaroner eller annan pasta
  • 6 dl créme fraiche
  • 1 - 3 st finhackade rödlökar, efter smak
  • 2 - 5 msk pesto, efter smak
  • 4 pkt knaperstekt bacon
  • Instruktioner

    Blanda créme fraiche med rödlök och pesto. Täck över och ställ i kylen i minst 1 timme. Koka pastan enligt anvisningar. Klipp baconet och knaperstek det i en torr stekpanna. Låt det rinna av på en bit hushållspapper. Servera pastanmed pestosås och bacon.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    johnnitu 20 juli 2010

    mkt gott! Mängderna dock fel enligt min mening.1 dl cremefraiche +3-4 msk pesto+ 1/2 rödlök tycker jag låter vettigt till 2 pers. Halva mängden bacon.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben