Blanda allt i en stor gryta och låt det stå i minst 3 timmar. Ex: Du kan göra den på kvällen innan och sen tillaga den till middag dan efter, det gör ingenting att den står längre än 3 timmar som jag har skrivit.
Efter köttgrytan stått i 3 timmar eller över natten så ska du koka den i cirka 30 min. Om du vill veta att grytan verkligen är klar, så kan du smaka av köttet.
Tillbehör på sidan om: Jordnötter, mandariner, gurka, tomater, sallad m.m. (Det blir jätte gott till)
Mycket god köttgryta. Härlig smak, alla gästerna upsskattade den, och alla åt mycket.Bra att man kan förbered den dagen innan.
Gurgelfranz15 mars 2009
Köttet blev mycket mört och fint. Jag tyckte nog att den blev aningen syrlig för min smak. MIndre vinäger och mer soya nästa gång så är det en 4:a. Tack så mycket för ett smidigt och gott recept. (jag slängde i lite färska champinjoner jag hade hemma också)
maryhassleholm29 maj 2010
Jag har prövat den 2 gånger nu. Har aldrig gjort en middag så snabb och god. Tog mindre med vinäger och mera youghurt eller grädde i. Jag har även stekt svamp o blandat i grytan. Det gjorde susen också. Verkligt god!!! Tusen TACK!
Mycket god köttgryta. Härlig smak, alla gästerna upsskattade den, och alla åt mycket.Bra att man kan förbered den dagen innan.
Köttet blev mycket mört och fint. Jag tyckte nog att den blev aningen syrlig för min smak. MIndre vinäger och mer soya nästa gång så är det en 4:a. Tack så mycket för ett smidigt och gott recept. (jag slängde i lite färska champinjoner jag hade hemma också)
Jag har prövat den 2 gånger nu. Har aldrig gjort en middag så snabb och god. Tog mindre med vinäger och mera youghurt eller grädde i. Jag har även stekt svamp o blandat i grytan. Det gjorde susen också. Verkligt god!!! Tusen TACK!