Marinerad ansjovis
Gott på julbordet!
Ingredienser
3 burkar ansjovisfiléer à 100 g
1 rödlök
½ dl hackad dill
½ dl olivolja
1 tsk fransk senap
1 msk vinäger
Instruktioner
Låt ansjovisfiléerna rinna av. Lägg dem i en liten skål eller på ett fat.
Skala och skiva löken tunt. Fördela löken över ansjovisen och strö hackad dill ovanpå.
Blanda samman olja, senap och vinäger. Häll det över ansjovisen.
Liknande recept
Marinerad fänkål
3
4
Kall marinerad fläskfilé med Pernillas äppelsås
4.5
4
4
Marinerad nötstek i gryta
4
6
4
Marinerad kycklingfilé
4.8
4
9
Italiensk marinerad fläskfilé
4.4
6
27
God omelett med lök, ansjovis och oliver
40 min
2-3
Marinerade kycklingfiléer (ViktVäktarna)
4
2
Fläskfilé med marinerade vitlöksklyftor
5
3-4
1
Grekisk marinerad lammstek
4.7
3-4
13
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!