Ingredienser
1,7 kg Fläskfilé
Smör till stekningen
Kryddblandning
2 msk salt
1/2 tsk svartpeppar
1 tsk mexikansk kryddblandning
1 tsk finstött rosmarin
1 tsk salvia
1/2 tsk vitlökspulver
Marinad
1/2 tsk salt
1 tsk svartpeppar
1 dl vinäger
3/4 dl vatten
3 dl olja
2 vitlöksklyftor; pressade
1 gul lök; finhackad
1 dl finhackad persilja
1 dl kapris
Jag hade detta som middag i lördags och det var så gott!
En 10-poängare tyckte vi och alla gästerna på dotterns Student-skiva igår! Tack "MammaModesty"!
Mycket god må jag säga. Värmde dock till filen lite det gick också jätte bra (nu när det är kallare ute) Svärfar och min far tyckte att det var väldigt gott serverade filen med potatis gratäng och rödvinssås och en god grönsallad till. Kommer göra detta igen helt klart.
Men är det inte lite snålt tilltaget. Räcker verkligen detta till 15 pers? Funderar på att ha det på bröllopsmiddag, skulle det funka?