En snabb och smakrik marinad gör köttet fantastiskt mört och fint. Servera kotletten i tortillabröd och variera tillbehören efter egen fantasi.
Ingredienser
500 g benfri fläskkotlett
Marinad
½ tsk mald koriander
½ tsk mald spiskummin
½ tsk mald anis
1 msk mörkt muscovadosocker
1 msk anchopasta
1 tsk salt
2 msk olivolja
Bönsallad
400 g kokta bönor på burk, valfri sort
1 dl majskorn
½ hackad rödlök
½ dl hackad koriander
1 limefrukt, saften
1 msk olivolja
Salt
Svartpeppar
Tillbehör
Grönsallad
1 rödlök
2 dl salsasås
2 dl gräddfil
8 tortillabröd
Hej! Undrar bara vad anchopasta är? Är det ancochilli som läggs i vatten? Ska testa rätten på lördag. Låter mycket gott!