Marinerad squashsallad

Serverar: 3-4 portioner

Gott tillbehör till sommarens grillade kött! Har inte testat receptet än, men det verkar gott!

Ingredienser

  • 1 färsk squash, ca 500 g
  • 1/2 dl rödvinsvinäger
  • 1/2 dl olivolja
  • 1 msk aromat eller italiensk kryddblandning
  • 1 msk timjan
  • Till servering
  • Isbergssallad
  • Ca 10 körsbärtomater
  • Instruktioner

    1. Tvätta och skär squashen i fina strimlor.
    2. Blanda vinäger, olja och kryddor i en skål eller plastpåse. Blanda ner squashen. Ställ svalt några timmar eller över en natt och rör eller vänd om ett par gånger under tiden.
    3. Lägg upp på bädd av strimlad isberrgssallad och garnera runt om med tomater.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben