Här kokar man först spjällen i en stark buljong, marinerar och grillar sedan. De blir härligt saftiga och möra.
Ingredienser
1 ½ kg tunnskurna revbensspjäll eller kamben
1 liter vatten
3 köttbuljongtärningar
Marinad
3 msk smör och rapsolja
3-4 msk chilisås av ketchuptyp
1 msk kinesisk soja
1-2 tsk mald ingefära
1-2 tsk sambal oelek
2 msk flytande honung
½ tsk salt
Verkar supergott, det måste jag prova...
Detta var det godaste jag någonsin ätit! Ska nu prova med tjocka revben och hoppas att även det blir en höjdare.
Jag har en fundering... Som du redan vet, älskar jag dessa ben. Min undran rör sig dock ang koktid och lockets vara eller inte vara.
Så jäkla goda så detta blir fler gånger tillagat här iaf :-D Kan varmt rekommendera dessa gudomligt saftiga goda ben ;-D Vattnas i munnen bara tanken på dom ;-)
Jätte goda o saftiga revben, tack så mycket för att du delade med dig av detta recept som har blivit ett av favvo-recepten i min lilla familj :)
Mycket gott. Dessa kommer att finnas på mitt julbord i år. Högsta betyg. Tack för ett bra recept.
Detta var de godaste revben jag ätit. Möra och kryddiga. E 5:a ++ från hela familjen.
Supergoda och jättemöra. Alla ville bara ha mer !!