Masses BBQ Ribs

Serverar: 6 portioner

Tid: 2 timmar

Underbart goda revben att grilla på grillen eller i ugnen.

Ingredienser

  • 2 kg tjocka revben av bog förslagsvis
  • 4 tärningar hönsbuljong
  • 2 liter vatten
  • 6-8 vitpepparkorn
  • 6-8 kryddpepparkorn
  • 4 lagerblad
  • 2 tsk rökessens
  • Instruktioner

    1. Krossa pepparkornen grovt i en mortel och blanda med de andra kryddorna. Koka upp vatten och lägg i kryddor, buljong och sist revbenen. Låt koka på svag värme till dess att benen lossnar från köttet.
    2. Tag upp och låt svalna.
    3. Precis innan de skall grillas så penslar du på( "Godaste grillglacen" som jag lagt upp tidigare på min sida) rikligt på var sida och mellan det att du vänder köttet på grillen.
    4. Revbenen är klara efter ca 4 minuter på var sida, var dock noga med att vända ofta eftersom glacen innehåller en del socker och lätt bränns vid.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben