Barbecue Ribs

Serverar: 5-6 portioner

Tid: 3 timmar

Enkel, men fantastiskt god!

Ingredienser

  • 1 ½ kg revben, gärna tjocka, eller kyckling filéer
  • Sås
  • 1 lök, hackad
  • 1 burk tomatsoppa, 400 g
  • 2 dl vatten
  • ½ dl vinäger
  • ½ dl Worcestershire sauce
  • 3 dl Heinz ketchup eller chili sauce
  • 1/4 tsk kanel
  • 1 ½ tsk paprika
  • ½ tsk peppar
  • 1 ½ tsk chilipulver
  • 1/4 tsk nejlikor
  • 1/4 tsk cayenne
  • 1 tsk steak sauce (HP eller A1 eller dylik)
  • 1 1/4 msk matolja
  • 2 msk brun farin
  • Smaka av med salt
  • Instruktioner

    1. Grill köttet i ugn på 200° i cirka 30 minuter.
    2. Blanda ihop ingredienser till såsen i en kastrull and småkoka i cirka 10 minuter eller tills alla smaker är väl blandade.
    3. Täck revben med sås. Grädda 150°, 2- 3 timmar. Ös såsen över köttet om det behövs medan det mörknar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben