Vitlöksdoftande bönsallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Bönor och barbecue hör ihop.

Ingredienser

  • 2 burkar vita eller röda bönor á 400 g
  • 1 knippa rädisor
  • 1 knippa ruccolasallad
  • 2 dl créme fraiche, lätt
  • 1 msk fransk senap
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 3/4 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    Spola bönorna i vatten och låt rinna av. Skiva rädisorna och dela sallad grovt. Blanda créme fraiche med senap, vitlök, salt och peppar. Rör i bönorna. Varva bönröran med rädisor och sallad på ett stort fat. Servra som tillbehör.

    Liknande recept

    3
    10 min
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben