Bönsallad med äpple

Serverar: 2 portioner

Frisk bönsallad med honungsvinägrett!

Ingredienser

  • 2 salladslökar, strimlade
  • 1 äpple, tärnat
  • 400 g kokta avrunna bönor
  • ½ dl hackad persilja
  • Vinägrett
  • 1 msk olivolja
  • ½ msk vinäger
  • 1 tsk flytande honung
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Blanda samman salladen i en skål. Blanda samman vinägretten och ringla över salladen.
    2. Servera till t.ex. rökt skinka i skivor, grillat eller annat kött.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Annafbg 27 augusti 2009

    Jättegod! Det här kommer jag definitivt göra om. Jag brukar inte vara så förtjust i bönor men försöker ändå för de är så nyttiga, men detta var ju riktigt gott! Tack för ett bra recept!

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben