Bönsallad

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 10 minuter

Min dotter fick det av Kerstin i Blekinge, en fantastisk matmamma!

Ingredienser

  • ½ dl vitvinsvinäger
  • 1 dl rapsolja
  • 2 tsk franska örter eller annan örtkrydda
  • 1 gul lök
  • 150 g gröna bönor
  • Instruktioner

    Blanda vinäger, olja och kryddor. Finhacka lök och rör i. Dela bönorna i mindre bitar och blanda ned. Låt stå och dra, åtminstone tills bönorna har tinat (om man använder frysta)

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Nojjan69 12 september 2009

    Testade den här idag !! Påminner om en min mamma gjorde, och jag tror även min mormor ! Denna gör jag fler ggr. Hade den till past. Mums!

    Relaterade Artiklar

    Bönsallad med fetaost
    En fin bönsalladen som serveras varm med fetaost som smälter lite g...

    Spenatfyllda pannkakor
    Pannkakorna är fyllda med spenat, täckta med tomatsås och gratinera...

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben