Bönsallad med rödlök och fetaost
En god och nyttig tillbehör sallad. Perfekt för sommarens utflykter.
Ingredienser
840 g valfri bönor (2 burkar)
1 rödlök
75 g fetaost
Dressing
1 dl bladpersilja
1 vitlöksklyfta
1 msk balsamvinäger
½ dl rapsolja
Instruktioner
Låt bönorna rinna av och spola dem i kallt vatten.
Skär osten i bitar, löken i klyftor och blanda med bönorna.
Mixa persilja, skalad vitlök, vinäger och olja. Blanda dressingen med salladen.
Liknande recept
Bönsallad med ruccola och rödlök
2
15 min
4-6
1
Focaccia med oliver, rödlök och fetaost
kyckling med oliver,fetaost
3.6
30 min
4
9
Spenatgratäng med fetaost och röktlax
4.7
25 min
4
11
Fingerpiroger med Fetaost
4.5
1 h
20
2
Nässelpaj med lax och fetaost
1
1
Rödlöks marmelad
1
Potatis mousaca med fetaost
4
1 h 15 min
4-6
1
Vitlöksdoftande bönsallad
15 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!