Enkelt bröd som alla kan baka. Variera med andra smaker om du inte gillar oliver, rödlök eller fetaost.
Smula ner jäst i en skål. Häll i vattnet tillsammans med olivolja, honung och salt, rör om tills jästen löst upp. Tillsätt vetemjölet lite i taget och rör om till en deg. Låt jäsa under bakduk i ca 30-35 minuter. (Håll rumstemperaturen varm) Förbered en bakplåt med olivolja och flingsalt. Häll ut degen på mjölat bakbord. Dela den i två delar och knåda runt lätt. Lyft över till bakplåten och platta ut degen så att den blir ca 1-2 cm tjock. Jäs under bakduk i 30 minuter. Sätt ugnen på 250 grader. Gör små hål i degen med fingrarna, ringla över olivolja eller vitlöksolja och strö lite flingsalt. Skär rödlöken i halvmånar och oliverna i ringar. Strö över dessa på brödet och smula sist över fetaosten. Baka brödet i mitten av ugnen, den ska få fin gyllene färg, ca 10-13 minuter.