Fetaost och vattenmelonsallad med mynta och oliver

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Fick detta tipset av en medlem på barnsemester.se förra sommaren och nu är den favorit här! Kombinationen är otroligt god och man kan ta bort myntan om man inte gillar den.

Ingredienser

  • 1 kg vattenmelon
  • 200 g fetaost
  • 3 msk olivolja
  • 1 1/2 dl svarta oliver
  • 2–3 msk hackad färsk mynta
  • nymalen svartpeppar
  • Instruktioner

    Skär vattenmelonen i skivor eller kuber och lägg upp på ett fat. Smula fetaosten över. Ringla över olivolja och strö på oliver och mynta. Avsluta med några varv från pepparkvarnen.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    christincarlsson 16 juni 2011

    Super gott!!!!

    soccermum 9 juli 2011

    Har redan gjort denna två gånger i sommar och fler gånger lär det bli :P TACK!

    mat-ilda 29 maj 2013

    Kanoners så gott.TACK

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben