Åsas bönsallad

Tid: 15 minuter

Receptet till denna sallad vill alla våra gäster ha i väskan när de åker hem till Sverige.

Ingredienser

  • 1 burk kidneybönor (sköljda)
  • 1 burk kikärter
  • 1 burk gula vaxbönor
  • 1 burk haricots verts
  • 1 hackad lök
  • 2 dl socker
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk peppar
  • 1 1/2 dl salladsolja
  • 1 3/4 dl vitvinäger eller äpplecidervinäger
  • Instruktioner

    Mixa allt. Låt stå i kylen för 24 timmar, för att dra. Klarar sej i kylen i mer än en vecka.

    Liknande recept

    3
    10 min
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben