Vitlöksdoftande pasta med kräftstjärtar

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Mumma!

Ingredienser

  • ½ purjolök
  • 100-200 g kräftstjärtar
  • 2 dl crème bonjour vitlök/örter
  • ½ citron
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Strimla purjolöken och stek den tills den nästan är mjuk. Häll av kräftstjärtarna och ha i dem i stekpannan.
    2. Lägg i creme bonjouren och pressa i citron. Smaka av med salt och svartpeppar,
    3. Servera med valfri pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (4)

    Matfridaa 17 november 2010

    Verkar jättegott och lätt! Ska verkligen göra den här rätten sen :)

    Matfridaa 19 januari 2011

    De var jättegod! Men det var ingen höjdare att ha den i matlåda dagen efter.

    Eveliinaa 30 mars 2011

    Jag har aldrig haft problem med att värma den, lika god dagen efter som fryst och uppvärmd :)

    Eveliinaa 30 mars 2011

    Jag brukar ha i ca 1-2 dl creme fraich med och någon extra vitlöksklyfta :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben