Pasta med kräftstjärtar och saffran

Serverar: 4 portioner

Hittade denna på bladen ICA har som man får ta. Låter otroligt gott.

Ingredienser

  • 4 portioner pasta
  • 2 burkar kräftstjärtar i lake à 360 g
  • 1 fänkål
  • 4 salladslökar
  • 2 grillade paprikor
  • ½ msk olja
  • 1 dl vitt matlagningsvin eller fiskbuljong
  • 2 dl crème fraiche med saffran och tomat
  • Salt
  • cayennepeppar
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt förpackningens anvisning.
    2. Låt kräftstjärtarna rinna av. Skär fänkål, salladslöken och paprikan i bitar.
    3. Fräs fänkål och salladslök i en stekpanna med olja. Tillsätt vin eller buljong och låt det sjuda några minuter. Rör ner crème fraiche. Smaka av med salt och kajennpeppar. Vänd ner kräftstjärtar och paprika, låt det bli varmt.
    4. Servera pastan med kräftröran och bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben