Matjesill recept allt i allt

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Matjessill, spad, gräddfil, ägg och gräslök. Detta är ett måste för min man på midsommarafton. Göres dagen innan så det får dra. Detta kan man äta hela sommaren inte bara på midsommarafton.

Ingredienser

  • 200 g matjessill i bitar med spad
  • 2 ½ dl gräddfil
  • 3 hårdkokta ägg
  • En knippa gräslök
  • Färsk potatis
  • Instruktioner

    1. Dagen innan det ska serveras: Lägg filéerna i en form och häll lite av spadet över. täck med gräddfilen och in i kylen, låt stå och dra till nästa dag.
    2. Koka ägg, hacka dem i små bitar och klipp gräslöken i små bitar.
    3. Ta fram formen och garnera med äggen och gräslök i rader eller som ett schackspel. Det ska vara vackert, man äter ju med ögonen också.
    4. Servera med ny kokt färsk potatis.
    5. Lycka till!

    Liknande recept

    5
    15 min
    8
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben