Matjesill under vitlökstäcke

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 10 minuter

God liten smårätt som passar bra t ex på midsommarbuffén eller som egen rätt med kokt potatis och kanske en nubbe till. :-)

Ingredienser

  • 1-2 rödlökar
  • 2-4 burkar matjesill
  • 3 dl gräddfil
  • vitlök (1 klyfta)
  • 1 knippa gräslök
  • Instruktioner

    1. Hackad rödlök i botten av en form Klipp över matjesill, häll ej i spadet.
    2. Blanda gräddfil med vitlök och täck matjesillen. Klipp över gräslök.
    3. (man kan nog lägga i skivad kall kokt potatis underst så har man en hel rätt).

    Liknande recept

    5
    15 min
    8
    3

    Kommentarer (1)

    falkare 10 augusti 2010

    Gott! gillar lökblandningen. Kommer jag göra fler gånger.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben