Matjessill i creme fraiche

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 15 minuter

En underbar upplevelse med en gojsig sås

Ingredienser

  • 1-2 burkar matjessill
  • 1 burk creme fraiche
  • Ca 1 dl vispgrädde
  • 1-2 rödlökar
  • 1 knippe gräslök
  • 1-2 msk sirap
  • Senap
  • Peppar
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Häll av spadet från matjessillen och spara. Dela silen i mindre bitar och häll i en serveringsskål. Vispa grädden ganska hårt. Häll grädden över sillen. Häll även i creme fraiche.
    2. Hacka rödlöken fint och häll i. Klipp i gräslöken. Häll i sirapen. Börja med 1 tsk senap. Peppra. Häll i lite spad av sillen. Blanda nu allt mycket väl.
    3. Smaka av om du vill ha mer senap, peppar, sillspad och ev salt, tänk på att sillen är salt. Kan med för del stå i kylen över natten och dra.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Nallemamma 14 april 2008

    Denna kan jag garantera är JÄTTE GOD!!!! Har ätit de när du har gjort den!! MÖMS!!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben