Matnyttig tricoloresallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

En nyttig, enkel maträtt som är en fröjd för ögat.

Ingredienser

  • 3 dl quinoa tricolore - gryn från Frebaco
  • 100 gram fetaost i bitar
  • 8 st svarta oliver
  • 8 st coctailtomater
  • 1 st gul paprika
  • 1 st avokado
  • 2 msk olivolja
  • ½ limefrukt
  • 2 st vitlöksklyftor
  • valfri mängd oregano
  • varlfri mängd svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Börja med att koka quinoan enligt anvisningarna på förpackningen. Skär under tiden paprikan i bitar och fräs i oljan tillsammans med pressad vitlök. Skär fetaosten, och avokadon i bitar samt halvera oliverna och coctailtomaterna. Blanda i alla grönsakerna i den färdigkokta quinoan. Krydda med oregano och svartpeppar samt pressa över några droppar lime.
    2. Servera ett gott bröd eller grillad quornfilé till som en vegetarisk rätt eller ät quinoan tillsammans med grillad kött eller fisk.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben