Matnyttiga muffins

Serverar: 12 portioner

Tid: 13 minuter

Lättbakade muffins med morot och äpplesmak. Bjud någon du tycker om på en hälsosam fika.

Ingredienser

  • 4 dl grahamsmjöl
  • 4 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 1 msk bakpulver
  • 1 dl Becel, flytande
  • 4 dl mjölk
  • 1 dl rivna morötter
  • 1 dl rivet äpple
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 240 grader.
    2. Blanda mjöl, salt, och bakpulver. Rör ner matfett, mjölk, morötter och äpplen. Rör ihop till en smidig deg och fördela degen i muffins formar.
    3. Grädda i mitten av ugnen ca 13 minuter.

    Liknande recept

    30 min
    20
    4.2
    30 min
    12
    12

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben