Mayas klassiska kantarellmacka

Serverar: 1 portioner

Tid: 15 minuter

Detta har jag ätit så länge jag kan minnas, åtminstone varje år när man plockar kantareller var det detta som gällde! Och vi håller traditionen igång! :) En riktigt smarrig lunch!

Ingredienser

  • 100 g förvällda kantareller
  • ½ gul lök (liten)
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 1 skiva smörgåslimpa
  • Smör
  • Instruktioner

    1. Finhacka en lite gul lök. Jag tycker om när det är ganska mycket lök i.
    2. Lägg en liten klick smör i stekpannan. Bryn löken, och lägg sedan i kantarellerna. Salta och peppra. Man måste smaka sig fram. När det "knäpper" i svampen är det klart.
    3. Smöra en skiva limpa och lägg de varma kantarellerna på den och ät direkt!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben