Mikes specialare

Serverar: 4 portioner

Fisk med starka fylliga kryddor.

Ingredienser

  • 600 g fryst fisk t ex sej
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 tsk cajunkrydda
  • 1 tsk salt
  • 2 msk olja
  • Guacamole
  • 1 avokado
  • 1 röd chili
  • 2 tomater
  • 1 tsk salt
  • ½ dl gräddfil
  • Instruktioner

    1. Skär fisken i 4 bitar som hela biffar. Blanda vetemjöl, cajunkrydda och salt på ett fat. Vänd fisken i paneringen. Hetta upp olja i en panna och stek fisken på medelvärme.
    2. Servera med kokt potatis och guacamole.
    3. Skala och kärna ur avokadon. Skölj och kärna ur chilin till guacamole. Skölj tomaterna. Mixa avokado, chili, tomater och salt med mixerstav eller matberedare. Tillsätt gräddil.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben