Dansk specialare med kantareller
Serverar:
4 portioner
En varm, snabb och god smörgås
Ingredienser
4 skivor fullkornsbröd
1/2 liter kantareller, eller
1 burk à 200 g
2 msk smör
4 skivor leverpastej (200 g)
Garnering
1 st röd eller grön paprika
Instruktioner
Rensa den färska svampen, låt den konserverade rinna av väl. Fräs svampen i matfettet.
Rosta brödet hastigt i en het stekpanna. Lägg en stor hög svamp ovanpå pastejen. Garnera med paprikaringar.
Liknande recept
Kycklingbröst med stekta kantareller och parmesan
5
4
1
Fläskfilé med kantareller och lingonsås
4.6
30 min
4
45
Maya´s Bacon & Kantarell Paj
3.4
50 min
5-6
16
Minipiroger med kantareller
4
16
2
Dansk sjömansbiff
4.7
4
12
Mayas ljuvliga kantarell mackor
25 min
4
Höstbiffar med kantareller och timjan
6
Tjädergryta med Champinjon och kantarell
4.7
1 h
6
6
Dansk sommarsallad
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!