Mimosasallad
Serverar:
4 portioner
Passar bra på buffébordet tillsammans med kalla kött- och kycklingrätter.
Ingredienser
2 äpplen, i tärningar
1 skiva ananas, i bitar
1 hg rotselleri, råriven (2 dl)
2 hårdkokta äggulor
Grönsallad
1 dl majonnäs
1 dl tjock grädde, vispad
Instruktioner
Blanda äpple, ananas och rotselleri. Rör ned majonnäsen blandad med grädde.
Lägg salladen i en skål. Passera gulorna direkt över salladen och garnera med grönsallad.
Till buffén dubbla eller tredubbla receptet, beroende på hur många som skall äta.
Liknande recept
Mimosasallad
4.8
4-6
4
Mimosasallad ala´Gill
5
10-15
3
Min saftiga smörgåstårta
3.6
20-25
7
Grillspett med kalla röror och vitlöksbröd
2
Vegetarisk smörgåstårta
4-8
Erikas smörgåstårta
4.8
8-10
2
Smörgåstårta á la Sanna
1 h 30 min
8-10
Skinktårta - smörgåstårta
4
8-10
Mimosasallad
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!