Mimosasallad

Serverar: 4 portioner

Så gott till det grillade köttet - mimosasallad med äpplen, ananas, mandariner och vindruvor.

Ingredienser

  • 3 äpplen
  • 3 skivor ananas
  • 3 mandariner
  • 20-30 vindruvor (eller efter tycke och smak)
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl vispad grädde
  • Instruktioner

    1. Skala och klyfta äpplena. Skiva klyftorna. Skär ananasen i små trekanter. Skala och klyfta mandarinerna. Dela klyftorna. Dela och kärna ur vindruvorna. Spara några till garneringen.
    2. Vispa grädden och blanda samman med majonnäsen. Rör ner frukten och lägg upp salladen. Garnera med vindruvor.
    3. Ät och njut till sommarens grillade mat.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben