Mint- och korianderraita
Serverar:
4 portioner
En jättegod raita som fint balanserar de flesta "heta" rätter.
Ingredienser
1 kruka mynta
1 kruka koriander
1-2 gröna chilifrukter
1 msk färsk riven ingefära
1 msk socker
½ tsk salt
2 tsk rostad kummin
3-4 dl naturell yoghurt
Instruktioner
Hacka myntan, koriandern och chilin mycket fint. Blanda i ingefäran, sockret, saltet och de rostade kumminfröna. Häll över yoghurten och blanda väl.
Pröva om du vill ha mer salt eller socker. Smaken är individuell.
Liknande recept
Potatiscurry för tortillas
3-4
Mint- och chokladkräm med polkagriskross
4
Mint- och chokladkakor
40
Mint- och chokladkaka
12
Kladdkaka med mintkross
1
1
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!