Mintchokladmousse

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 2 timmar 15 minuter

Jättegod chokladmousse med mjuka bitar av after eight.

Ingredienser

  • 2,5 dl vispgrädde
  • 100 g mjölkchoklad
  • 1 dl kesella vanilj
  • 1 ask after eight (kylskåpskall!)
  • Instruktioner

    1. Vispa grädden till hårt skum. Smält chokladen och rör ner den i grädden. Spara några after eight-plattor till dekoration och skär resten i små bitar. (Obs! Det är lättast att få bitarna att dela sig om after eighten har stått i kylen innan.)
    2. Rör ner bitarna i kesellan. Rör ner kesellablandningen i chokladgrädden. Häll upp i glas och ställ i kylen.
    3. Innan servering: dela sparade after eight-plattor på diagonalen och stick ner i moussen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben