Mintmuffins

Muffinsarna som fylls med mintchokladen After Eight blir en härligt konfektliknande.

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 100 g mörk choklad, 70%
  • 2 ägg
  • 1½ dl strösocker
  • 1 dl vetemjöl
  • ½ tsk bakpulver
  • 2 tsk kakao, gärna riktigt mörk
  • 1 ask After Eight 200 g
  • Instruktioner

    1. Sätt ugen på 225 grader. Smält smöret, lägg i chokladen och låt den smälta. Vispa ägg och socker ljust och luftigt. Blanda de torra ingredienserna.
    2. Blanda först ner mjölblandningen i ägg smeten i små kakformar till lite mer än hälften. Bryt After Eight plattorna i bitar och lägg i formarna.
    3. Grädda mitt i ugnen 7-10 minuter. Låt svalna.

    Liknande recept

    5
    40 min
    20
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben