Mintmuffins
Muffinsarna som fylls med mintchokladen After Eight blir en härligt konfektliknande.
Ingredienser
100 g smör
100 g mörk choklad, 70%
2 ägg
1½ dl strösocker
1 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver
2 tsk kakao, gärna riktigt mörk
1 ask After Eight 200 g
Instruktioner
Sätt ugen på 225 grader. Smält smöret, lägg i chokladen och låt den smälta. Vispa ägg och socker ljust och luftigt. Blanda de torra ingredienserna.
Blanda först ner mjölblandningen i ägg smeten i små kakformar till lite mer än hälften. Bryt After Eight plattorna i bitar och lägg i formarna.
Grädda mitt i ugnen 7-10 minuter. Låt svalna.
Liknande recept
Mintmuffins
1
12
Mintmuffins
5
40 min
20
2
Mintmuffins
20 min
1
Mintmuffins med ganache
12
Grönklints lyxiga mintmuffins
8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!