Mjölkchokladpannacotta

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 3 timmar 20 minuter

Enkelt och gott!

Ingredienser

  • 3 gelantinblad
  • 5 dl vispgrädde
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 100 g mjölkchoklad
  • Garnering
  • Valfria bär, t.ex. jordgubbar, röda vinbär, hallon mfl
  • 50 g mjölkchoklad
  • Instruktioner

    1. Blötlägg gelantinet i kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädden och lägg i vaniljsocker och chokladen i bítar.
    2. Rör om tills chokladen smält. Ta upp gelantinet och lägg ner det i chokladgrädden, låt det smälta. Rör om väl.
    3. Häll upp i portionsglas och låt stå kallt i 3 timmar för att stelna.
    4. Garnera med bär och hyvlad choklad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben