Mjölkchokladpannacotta
Serverar:
4-6 portioner
Tid:
3 timmar 20 minuter
Enkelt och gott!
Ingredienser
3 gelantinblad
5 dl vispgrädde
1 tsk vaniljsocker
100 g mjölkchoklad
Garnering
Valfria bär, t.ex. jordgubbar, röda vinbär, hallon mfl
50 g mjölkchoklad
Instruktioner
Blötlägg gelantinet i kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädden och lägg i vaniljsocker och chokladen i bítar.
Rör om tills chokladen smält. Ta upp gelantinet och lägg ner det i chokladgrädden, låt det smälta. Rör om väl.
Häll upp i portionsglas och låt stå kallt i 3 timmar för att stelna.
Garnera med bär och hyvlad choklad.
Liknande recept
Mjölkchokladpannacotta
4-6
Mjölkchokladpannacotta med hallonkaramell
5
25 min
4
Mjölkchokladpannacotta med hallonsås och chokladgaller
4
4
1
Mjölkchokladpannacotta med kardemumma
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!