Mormor Karins köttbullar

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Att äta köttbullar hos mormor var det bästa vi barn visste.

Ingredienser

  • ¾ dl mjölk
  • 2 msk ströbröd
  • 400g fläskfärs
  • 1 gul lök
  • 1 ägg
  • 2 kokta kalla potatisar
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk ingefära
  • 1 krm kryddpeppar
  • 1 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Blanda mjölk och ströbröd. Låt svälla Finhacka löken och bryn den i smöret på medelvärme Pressa potatisen. Blanda ner färsen löken, potatisen, ägget och kryddorna
    2. Rulla köttbullar och stek.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben