Mormors strömmingsrullader

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Ljuvligt goda, ljumma på en hård knäckemacka, eller med potatismos.

Ingredienser

  • 20 strömmingsfiléer
  • 1 msk dillfrö (vid säsong 2 dillkronor)
  • 3 msk ketchup
  • 1 ½ -2 tsk salt
  • 15 gr dill (fryst = halv förp.)
  • 1 msk smör/margarin
  • 1 msk ströbröd
  • 1 ½ msk vatten
  • Instruktioner

    Salta filéerna lätt. Klicka i lite ketchup samt lite dill. Rulla ihop strömmingarna. Lägg dem i en smord form med dillfrön (dillkronor) under. Blanda resten av ketchupen med lite vatten och häll över fisken. Dofta över ströbröd och klicka på lite smör/margarin. gratinera i 225 grader i 20 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben