Morots- och kokoskakor

Serverar: 20 portioner

Saftiga och goda kakor!

Ingredienser

  • 175 g mjukt smör eller margarin
  • 1½ dl strösocker
  • 2½ dl rivna morötter
  • 1 dl kokosflingor
  • 1 tsk rivet citronskal
  • 5 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader.
    2. Rör smör och socker poröst. Rör i morötter, kokos och citronskal.
    3. Blanda de torra ingredienserna. Rör sedan ner dem i smörblandningen.
    4. Forma degen till runda bollar. Lägg bollarna på en plåt, smord eller med bakplåtspapper.
    5. Grädda kakorna i ca 12 min. Lägg över kakorna på ett galler att svalna.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    35
    2
    4
    25 min
    6-8
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben