Morots- och kokoskakor
Serverar:
20 portioner
Saftiga och goda kakor!
Ingredienser
175 g mjukt smör eller margarin
1½ dl strösocker
2½ dl rivna morötter
1 dl kokosflingor
1 tsk rivet citronskal
5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
½ tsk salt
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader.
Rör smör och socker poröst. Rör i morötter, kokos och citronskal.
Blanda de torra ingredienserna. Rör sedan ner dem i smörblandningen.
Forma degen till runda bollar. Lägg bollarna på en plåt, smord eller med bakplåtspapper.
Grädda kakorna i ca 12 min. Lägg över kakorna på ett galler att svalna.
Liknande recept
Kokoskakor
4.5
20 min
35
2
Kokoskakor
4.6
20
9
Kokoskakor - diabetes
4.9
9
Tropiska kokoskakor
3
Morots- och mandeltårta, glutenfri, laktosfri
4.4
2 h
20
5
Kokoskaka
4
25 min
6-8
1
Snabb kokoskaka
Pasta med morots- och fetasås
20 min
4
Kokoskakor med apelsin och vanilj
30 min
35
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!