Kokoskaka

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 25 minuter

Jättegod

Ingredienser

  • 125 g smör
  • 3 ägg
  • 2 dl socker
  • 3 dl kokos + lite att strö formen med
  • 2,5 dl vetemjöl
  • 4 msk kakao
  • 1½ tsk bakpulver
  • 1½ tsk vaniljsocker
  • Instruktioner

    Smörj en form med löstagbar kant och strö den med kokos. Smält smöret i en kastrull på svag värme. vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt smöret och sedan kokos. Blanda mjöl,kakao,bakpulver och vaniljsocker och rör ner det i smeten. Blanda så att alla mjöl klumpar förvinner. Häll i formen och grädda i ca 15 min i 175 grader. Servera glass och grädde till.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    35
    2
    30 min
    15
    1

    Kommentarer (1)

    Ergilwen 5 augusti 2009

    En kanongod kaka som vi har gjort flera gånger nu!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben