Smörj och strö kokos i en långpanna, ca 35x45 cm.
Smält matfettet och tillsätt juicen. Vispa ägg och socker ljust och pösigt. Tillsätt juice och margarinblandningen.
Blanda samman mjöl med kokos, bakpulver och vaniljsocker. Rör ner det i äggsmeten och rör till en jämn smet. Häll smeten i långpannan och grädda mitt i ugnen, 175 grader, ca 35-40 minuter eller tills kakan känns torr. Låt kakan svalna något.
Smält matfettet till glasyren. Tillsätt de övriga ingredienserna och rör till en jämn smet. Bred glasyren på kakan och strö över garneringen. Skär kakan i rutor.
Hej hej Det står strö över garneringen, men vad är garneringen för nåt?? Det står inget om det i ingrediens listan Tack på förhand
Det måste ju vara Apelsinkulor eller apelsinskal
Garneringen är apelsinskal eller apelsinkulor eller som jag tänker testa med apelsinströssel.